Mad på under 15 minutter: Squashghetti med pølser og kødboller

Squashghetti




Nogle dage skal det bare være nemt!
Og når nu man ikke kan hive en frysepizza ud af køledisken så må man være kreativ!
– Derfor har vi altid røde pølser og kødboller i fryseren!

Denne ret har min kæreste bragt med sig hjemmefra!
Oprindeligt bestod den af spaghetti, pølser og kødboller!
Nu har jeg skiftet spaghetti ud med squashghetti – og det er altså ikke helt dårligt!

Mad på (under) 15 minutter!!!!!!

Opskriften er som sådan ikke en omskrift, men mere en opremsning af indhold og dertilhørende tilberedelse.
Mængden må I selv regne jer frem til


SquashghettiSquashghetti med pølser og kødboller

squash
røde pølser
kødboller (glutenfri fra Mou eller lav dem selv)

  • Squash’en rives til strimler med Gefu Spirelli Sliceren
  • Kog noget vand og hælde over squashen, så de bliver lune.
  • Vand hældes i en gryde og bringes i kog
  • Pølserne skæres ud i stykker
  • Kødbollerne tages op af fryseren
  • Når vandet koger, hældes pølserne og kødbollerne i vandet
  • Når kødbollerne stiger op i vandoverfladen er retten færdig
  • Fandet hældes fra
  • Serveres med sukkerfri ketchup

 

Leave a Reply