Sesam Oopsies

Jeg har besluttet mig for, langt om længe, at prøve de der oopsies!! Nu har jeg læst om dem flere gange, og læst om hvor fantastiske de er!

Oopsies er brød i Low Carb-klassen, og allerede her er jeg fan!!

Jeg har googlet mig frem til en masse opskrifter, og de er stort set ens alle sammen!! Så hvis du har set opskrifter der minder meget om eller er stort set ens, så er det altså derfor!

Hvad kan man så bruge sådan en omgang oopsies til???
Jo nu skal du se:

Oopsies kan bruges til morgenmad, frokost og madpakken!
Lune og kolde!
Ristede og almindeligt bagte!

Oopsies kan bruges til
Toast
– Under pålæg
– Sandwich


Oopsies med sesammel Oopsies
(6 stk.)

3 æg
100 g. Philadelphia
2 spsk. Affedtet sesammel
2 tsk. Husk Psyllium-frøskaller
1 tsk. bagepulver
½ tsk. salt

  • Æggene deles i to skåle – en med hvider og en med blommer
  • Hviderne piskes helt stive (ca. 5 minutter)
  • Blommer og Philadelphia piskes til en jævn masse
  • Sesammel, bagepulver, psyllium-frøskaller og salt hældes i blandingen og piskes jævn
  • Mel massen vendes forsigtigt med æggehviderne til dejen er helt ens
  • Fordel i seks cirkler på en bageplade, med en dejskraber
  • Sættes i en forvarmet (varmluft) ovn ved 150º i ca. 20 minutter
  • Nydes lune med lækkert pålæg

Tip: Opbevares på køl

 

4 Comments

Leave a Reply