Squashghetti Low Carbonara

Endnu en ting jeg aldrig har været fan af: Spaghetti!

Derfor har jeg aldrig været en af dem, der bestilte spaghetti eller pastaretter på restaurant! Og jeg har absolut heller aldrig udforsket området selv!

Jeg sad og kiggede på facebook, og der popper så den lækreste spaghetti carbonara op på min skærm!! Jeg var solgt, fristet og det måtte bare prøves!

Ud i fryseren: Ingen bacon! ØV!

Ud i køleren: Ingen fløde!!

.. og heller ingen parmesan, nu vi er igang med mangel-listen!

Så kan det jo ikke lade sig gøre!!!
Men nu havde jeg jo sat næsen op efter det!!

Det kræver nytænkning og fantasi, men det skal ikke slå mig ud!!! Og når man nu ikke har andet end et billede (og en bunke opskriter) at sammenligne med, så kan det vel ikke gå helt galt!

Så her får i Squashghetti LOW Carbonara ala Madfidusen! Velbekomme!!!!


Squashghetti Low Carbonara Low Carbonara
(2 personer)

1 portion squashghetti
400 g. hamburgerryg
lidt smør til panden
1 mellemstort løg
100 g. champignon
5 spsk. skyr ell. græsk yoghurt
½ dl. mælk
1 æg
100 g. revet mozarella ost

  • Hamburgerryggen koges i vand i ca. 40 minutter
  • Smør smeltes på panden
  • Løg snittes og svitses på panden
  • Hamburgerryggen skæres i mindre stykker og steges på panden
  • Champignon hakkes og steges på panden
  • Skyr, mælk, æg og ost røres sammen i en skål
  • Blandingen krydres med lidt peber
  • Mælke blandingen hældes over kødet (der på gerne være lidt væske tilbage)
  • Giv det et hurtigt opkog og server med squashghetti!

Velbekomme!

Leave a Reply