Ny karrysuppe

I dag er der blevet kokkereret til fryseren!!!
Faktisk er min fryser fuld, så det var lidt et dumt projekt!! Men 1½ kg. fantastiske kødboller og 4 liter karrysuppe – af den hurtige slags!

Mad på under 30 minutter – det er jo slet ikke dårligt, vel! Suppen kan være klar på 10 minutter….. Så er der jo hele 20 minutter til at lave kødboller i! (:

Hurtig karrysuppe tænker du?

Nu skal jeg sige dig hvordan!


Karrysuppe Karrysuppe
(ca. 4 liter)

1 portion kødboller
1 portion kødbollevand
6 spsk. karry (jeg bruger tre forskellige slags)
250 ml. madlavningsfløde
1 stk hønsebouillon

  • Når bollerne er taget op af vandet, hældes alt væsken over i en ny gryde, gennem en si
  • Karry tilføjes og værsken bringes i kog Karrysuppe
  • Hønsebouillon hældes i karrysuppen sammen med fløden.
  • Lad det små koge
  • Tilføj kødbollerne (eller hæld i fryseposer, hvis det skal gemmes)
  • Tilføj evt. suppeurter

Leave a Reply