Omvendte æg på panden!

Det er ved at være længe siden at jeg har kommet med lidt inspiration til morgenmaden! Men det hænger nok egentligt sammen med at jeg ikke er specielt kreativ på det område!

Æg er dog en sikker vinder, og kan tilberedes på en million forskellige måder! Morgen, middag og aften!

Disse æg spiste jeg en del af, da jeg boede i England. Når man bor sammen med seks andre og køkkenudstyr er lidt af en mangelvare, kan man være tilbøjelig til at vælge de retter der er nemme og hurtige at tilberede!
Og efter en lang dag på Uni, var den her altså bare en klassiker!

Godkendt både af mutti og kæresten!!


Omvendte æg

1 æg
Salt, peber, allround krydderi, hvidlødspulver

  • Lidt fedtstof varmes på panden
  • Ægget slåes ud og blommen prikkes med det samme
  • Krydr ægget godt
  • Når konsistensen er fast, vendes ægget.
  • Serveres med lidt gnavegrønt!

Leave a Reply