Ovnbagte (glutenfri) wraps med oksekød!

Så er det atter tid til en modernisering af en klassiker fra opskriftsamlingen:

– Ovnbagte tortillas med oksekødsfyld..

Men når man ikke spiser tortillapandekager, så må man tænke i nye baner!

Opskriften er faktisk ganske simpel, og kan være klar på kort tid!
Et fantastisk måltid, som er overskueligt at lave, selv efter en lang arbejdsdag!

Retten kan sagtens puttes i madpakken sammen med lidt gnavegrønt – og behøver ikke nødvendigvis opvarmning!


Ovnbagte wraps med oksekød Oksekødspakker
(8 stk.)

8 stk. æggewraps
500 g. oksekød
1 stort løg
8 tsk. pikantost
1 håndfuld revet ost

  • Æggewraps’ene laves (æg og krydderier piskes sammen og fordeles på panden)
  • Oksekødet steges med krydderier (salt, peber, allround), indtil væsken er forsvundet
  • Løgene snittes
  • 1 tsk. pikantost smøres ud på midten af en pandekage
  • Oksekød og løg hældes ovenpå
  • Siderne foldes sammen, så wrappen bliver firkantet
  • Placér wrappen i et ildfast fad og fortsæt til alle wraps er lavet
  • Når alle wraps er lavet, drysset lidt ost over toppen
  • Sæt fadet i en forvarmet ovn på 200º og lad bage i ca. 15 minutter

Serveres med frisk salat eller revet (rå) hvidkål !

Tip: Beregn 1-2 pandekager pr. person.

 

Leave a Reply