6. December: Varm kanel-kakao

Tæpper og dyner.
Hyggesokker!

Kolde næser,
vanter,
vinterjakke!

Kælkebakke,
snebolde,
iskrystaller!

Pingviner i soveværelset,
istapper på dynen
blå tæer!

Det kræver noget at varme sig på, når man er kold og fryser – uanset årsagen!
Og da det er juletid, kræver det selvfølgelig en juledrik!


Varm kanel-kakao Kanelkakao
(2 personer)

2 dl. vand
2-3 spsk. kakaopulver (uden sukker)
1 tsk. kanel
3 dl. mælk
20 g. chokolade (72%)

  • Vand, chokolade, kakao og kanel hældes i en gryde og bringes i kog
  • Tilsæt mælken og giv det et opkog under konstant piskning
  • Hæld kakaoen i kopper
  • Pisk lidt flødeskum stiv
  • Hæld 1 spsk. flødeskum ovenpå kakao’en og drys med kanel”sukker” (kanel blandet med lidt Sukrin Gold)

1 Comment

Leave a Reply