Hjemmelavet byg-selv-burger

Der er nu intet som en hjemmelavet burger! De mætter godt og smager fantastisk!
Perfekt til dage, hvor man ikke orker at bruge flere timer i køkkenet. Eller bare som en god omgang tømmermændsmad!

Jeg havde egentligt planer om at eksperimentere med en ny slags burgerbolle, men jeg endte med at tage den “gamle” opskrift i brug. (Jeg pønser dog på en ny bollevariant uden ost)


Hjemmelavet burger Burger
(1 person)

1 stk. cheesy burgerbolle
150-200 g. oksekød
1 spejlæg
1 håndfuld ruccola salat
5 skiver agurk
2 skiver tomat
2 rækker løgringe
1 æg
Dressing efter eget ønske (f.eks. sukkerfri ketchup fra Lidl)

  • Bøffen formes og krydres godt på begge sider (f.eks. salt, peber og grillkrydderi)
  • Smelt lidt fedtstof på panden og steg bøffen her på imens bollerne bager
  • Når bøffen er færdig slåes et æg ud på panden, og steges som spejlæg
  • Skær bollen over på midten.
    • Miraclewip på bunden med en håndfuld ruccola salat
    • Bøf med spejlæg ovenpå
    • Ketchup på den øverste bolle, sammen med agurk, tomat og løgringe
    • Burgeren samles igen (sæt evt. et grillspyd i midten, for at holde på den)

Serveres evt. med rodfrugtefritter til!

 

Leave a Reply