….. Og persillesovs

Sovs!!!

Sovs var engang hverdagskost. Altid kartofler med kød og sovs til aften!!!

Nu hører sovs sig til ved specielle lejligheder!!
Nogen vil sågar omtale sovs som eksotisk spise!

Nej, vi spiser ikke ret meget sovs!! Og jeg elsker ellers sovs!! Så når der endelig er sovs på menuen – så nyder jeg det også!!!

I dag får I en persillesovs, hvilket helt tilfældigt falder sammen med at Danmarks nationalret nu er blevet kåret: Stegt flæsk med persillesovs!
Og persillesovs passer godt til en lang række måltider!
Fiskefiletter, Frikadeller, Farserede porrer, Fiskefrikadeller, Stegt Flæsk og meget, meget mere!


Persillesovs Persillesovs
(2 personer)

2 spsk. smør
80 g. hakket persille
250 ml. madlavningsfløde
salt og peber

  • Smøret smeltes i en gryde
  • Persillen hældes i og svitses ved svag varme (jeg bruger frossen persille, så det tøede langsomt op)
  • Tilsæt fløden og lad småsimre
  • Smag til med salt og peber

 

Leave a Reply