Sukkerfri chokolade protein mousse

Så var det kærestens tur til at hoppe i køkkenet og være kreativ!

– “Line har vi skyr eller græsk yoghurt?”
– “Jaaeh der er vidst stadig noget græsk yoghurt!”
– “Så tror jeg da lige at jeg vil lave “min dessert” .. Jeg kan jo bare bruge Sukrin i stedet for sukker”

Og svusjh! Så var han væk…

Efter en halv time på køl var der lækker dessert/aften snack – i den bedste udgave, jeg nogensinde har fået den i! Bedre en yoghurt og, tør jeg sige det? Bedre end IS!!


Chokolade Protein MousseProteinmousse
(2 personer)

½ l. Græsk yoghurt
2 spsk. Sukrin Gold
2 dl. Protein Pulver med chokoladesmag (vi bruger Bodylab Whey 100)

  • Ingredienserne hældes i en skål
  • Røres godt sammen
  • Stilles på køl i minimum 30 minutter (kan også fryses til is)
  • Nydes med ske!

Tip: Hvis man spiser det efter træning, kan man også undlade Sukrinen – så er det ikke helt så dessert agtigt!

Leave a Reply