Lunch box: Æggewraps!




Ak ja.. Frokost tid!

Maven rumler og man kigger for 117. gang ind i køleskabet med et tomt blik. Køleskabet er fyldt, men der er intet, jeg kan spise. Hvad skal man dog finde på? Jeg lukker køleskabet igen og sætter mig ind i stuen. Jeg er stadig sulten!

Tiden går…. Måske er der NU noget spiseligt at arbejde med i køleskabet. Jeg bevæger mig atter ud i køkkenet, men ingen magi der. Det fyldte køleskab er stadig tomt for inspiration. Måske er jeg bare tørstig? Men har jeg husket at sætte vand i køleskabet? Nej. Så jeg fylder flasken og smider den i fryseren. “Bare en halv time” – mon jeg husker det?

Skal jeg for tredje gang i denne uge lave mig en æggewrap? Det er nemt, hurtigt og lækkert. Og absolut en af mine favoritter. Jeg har tilmed alt hvad jeg skal bruge!

… Jeg gør det!!


æggewrapÆggewrap
(6-8 stk)

4 hele æg
4 ekstra æggehvider
Salt, peber, hvidløgs pulver og allroundkrydderi

  • Slå æg og æggehvider ud i en skål
  • Tilsæt krydderierne
  • Pisk med blender i ca. 1 minut
  • Steges på panden i smør eller olie – ca. ½dl dej, pr. pandekage

Fyld

Kun fantasien sætter grænser!
F.eks.:

æggewrapGrønt:
Massere af grønt. Herhjemme foretrækker vi rucola salat, agurk, peberfrugt, løg, tomat og revne gulerødder.

Kød:
– Oksekød, stegt i massere af mexicansk krydderi
– Kylling, skåret i tynde skiver, stegt i vand, kokosmælk og sur/sød-chili
– Fersk laks, m. dilddressing og røræg

Dressing:
– Smøreost, grøn pikant
– Salsa
– Hjemmerørt rød: Græsk yoghurt, tabasco, allroundkrydderi
– Hjemmerørt hvid: Græsk yoghurt, hvidløg og frisk basilikum

Velbekomme!

TIP: De ekstra æggeblommer kan evt. bruges i råcreme eller lakrids is..! (Hvis man ikke bruger pasteuriserede æg i disse opskrifter!)

Æggewrap

4 Comments

Leave a Reply