Cheesy Burgerboller

Jeg har været lidt skeptisk omkring det med at bage brød uden korn og gluten!

Jeg har været meget skeptisk omkring det med at bruge ost i bagværk!

Jeg har bagt nogle forskellige boller, men ingen af dem har været et hit! Hvilket har gjort mig endnu mere skeptisk!

Alligevel måtte jeg bare prøve igen! Og hvilket held! For denne gang var der jackpot!!!


Burgerboller med ost Cheesy Burgerboller
(4 stk)

2 æggehvider
1½ dl. vand
100 g. revet cheddar ost
1½ dl. sesammel
1½ dl. pofiber
2 tsk. Fiberhusk
1½ tsk. bagepulver
1 tsk. salt

  • Æggehvider og vand røres sammen i en skål
  • Tilsæt osten og rør godt
  • Hæld sesammel, pofiber, fiberhusk, bagepulver og salt i – rør til blandingen er jævn
  • Lad hvile, gerne på køl i ca. 15 minutter
  • Bollerne formes og sættes på en bageplade, med bagepapir under
  • Pynt evt med sesamfrø
  • Bag bollerne i ca. 25 minutter ved 180º

Tip: Brug f.eks. bollerne til en lækker ribbenstegssandwich eller når du laver byg-selv-burger!

Cheesy Burgerboller

2 Comments

Leave a Reply