Kyskager forklædt som Marengsdæmoner

Nattens gys.
Det kolde kys.
Dæmoner i mørket.
Uhhhhhh…….

Så fik jeg også forsøgt mig med kyskager!
Jeg plejede at elske kyskager – men nøj hvor er det sødt! Det er desværre ikke noget for mig mere! ØV! Jeg elskede dem virkelig!

Men de smagte helt rigtigt, som kyskager skal – dog gjorde Sukrinen dem meget kolde i det, og derfor passer de perfekt til ugens sidste halloween opskrift!

Det er sjovt, som ens smagsløg forandrer sig med årene! Men mon ikke kyskagerne nok skal blive spist alligevel?? De smager af barndom og minder, så helt galt er det jo ikke! (:


Kyskager: Marengsdæmoner
(ca. 15 stk.)

1 æggehvide
50 g. Sukrin Gold

  • Pis æggehviden stiv
  • Drys Sukrin gold over æggemassen og pisk godt
  • Put bagepapir på pladen
  • Hæld det piskede skum i en sprøjtepose og form kyskagerne
  • Bages i ovnen ved 100º i ca. 50 minutter (alt efter størrelsen)
  • Smelt 10-15 g. chokolade over vandbad og tegn ansigter på dæmonerne

 

Leave a Reply