Sig det med bacon (og asparges!)

Til Tapas, som forret, som tilbehør!
På pande, på grill, i ovn
1, 2 eller 3 stykker bacon!

Baconsvøbte asparges kan laves på millioner af måder! Og det smager fantastisk!
De kan spises som en delikat snack, eller som tilbehør til et større måltid!

Første gang jeg, nogensinde, havde asparges i mit køkken, lavede jeg disse asparges i baconsvøb!
Det var faktisk forreten, første gang jeg lavede treretters menu for kæresten! Derfor bliver jeg altid lidt nostalgisk når vi skal have asparges i bacon, uanset om jeg laver det selv, eller om det bliver serveret når vi spiser ude!

Mad med historie er nu den bedste mad! 🙂


Asparges i bacon Asparges i Bacon

1 bdt. grønne asparges
1 pk bacon

  • Først skylles aspargesene og enderne knækkes á
  • Så samler man tre asparges og ruller bacon rundt om – 1 stk. kan gøre det, men man kan også sagtens bruge to stykker pr. bundt!
  • Aspargesene steges ved svag-medium varme på (uden fedtstof) på panden, grillen eller i ovnen i cirka 15-10 minutter – Eller til baconen er færdig!

Leave a Reply