Rådne æbler – på den gode måde!

Hvis du er en af dem, der spiser med øjnene, så er dette på ingen måde noget for dig, for føj hvor ser det ulækkert ud!

Er du tilgengæld en af dem der spiser med munden og maven, så vil du elske disse rådne æbler! De er søde, bløde og med en lille smule knas!

Perfekte til halloweenfesten, eller som dessert på en ganske, almindelig, grå torsdag (:

Så á med brillerne og bare smovse!!!


Rådne æbler Rådne Æbler
(2 stk)

2 stk æbler (f.eks. golden delicious)
5 g. smør
30 g. valnøddekerne
2 spsk. Sukrin Gold
½ tsk. Lakridspulver

  • Hak valnøddekernerne i ca. 4 lige store dele
  • Tilsæt smør, Sukrin Gold og Lakridspulver
  • Rør det hele godt sammen.
  • Skær toppen af æblet og udhul det med en ske (Pas på kanterne og bunden)
  • Hæld snasket i æblet
  • Bages i en forvarmet ovn ved 200° i 20-25 minutter

Serveres lune! (evt. med is ved siden af)

Leave a Reply