Pikant kylling i baconsvøb

Jeg kan godt lide kylling! Men kylling kan jo laves på en million forskellige måder!!

En af mine foretrukne, lidt fancy’er måder at få kylling på er fyldte kyllingebryster i baconsvøb!
Det er lidt mere festagtigt end hverdagskylling eller en gryderet, og et sikkert hit hos gæsterne også!

(Ind imellem må man også gerne gøre hverdagen til en fest!)

Disse kyllinger er super nemme at lave, og laves de i ovnen kræver det minimal tid i køkkenet!
De kan også sagtens laves på både grill og pande!!!
– Det er dog lidt nemmere at holde styr på bacon’en i ovnen!!


Pikant KyllingPikant kylling i baconsvøb
(pr. person)

1 stk. kyllingebrystfilet (150-200 g.)
2 spsk. pikant ost
2-3 stk. bacon

  • Åben bryststykket på langs
  • Smør pikant ost i og luk kyllingen igen
  • Svøb bacon omkring
  • Stil på bagepapir og bag ved 200º i varmluftovn i ca. 40 minutter

Serveres med f.eks. ovnbagte gulerødder, blomkålsmos, rodfrugter eller noget helt fjerde

Pikant Kylling

 

Leave a Reply