En “moderne” klassiker! Brændende kærlighed..

burning love




I dag står menuen på en klassisk dansk ret. Nu siger jeg klassisk, men det er fordi, det er noget jeg har læst!
I mit barndomshjem erindrer jeg ikke at have spist denne ret og som voksen har den heller ikke fundet vej til middagsbordet ret mange gange…

Det er sjovt, som man kan crave noget, man aldrig rigtig har spist!

Brændende kærlighed – nu i en low carb/LCHF/paleo udgave – uden kartofler, men i stedet med blomkålsmos…!

Jeg elsker blomkålsmos.
Jeg elsker bacon.
Jeg elsker løg.
Kan det overhovedet gå galt?

MUUUUMS!!!!!


Brændene KærlighedBrændende kærlighed
Består af to dele – blomkålsmos og baconsnask

1 blomkål
2½ spsk smør
Salt, peber
1 pk. bacon (i tern)
1 stort løg
4-5 store champignon

Blomkålsmos

  • Skær blomkålen ud i mindre buketter
  • Hæld vand i bunden af en gryde
  • Læg kålen i en si og placér den over vandet (blomkålen må ikke røre vandet)
  • Sæt låg på gryden og lad blomkålen dampe i ca. 15 minutter
  • Stik i kålen med en gaffel – når de ikke sidder fast længere er de færdige
  • Put blomkålen i en skål og mos med stavblenderen
  • Tilsæt smør og rigeligt med salt og peber

Baconsnask

  • Skær løgene, champignon (og bacon) i tern
  • Steg bacon, champignon og løg på panden ( i en smule fedtstof)
  • Fordel blandingen over kartoffelmosen

burning love

Leave a Reply