Dagens græskar opskrift: Hokka fritter

Pomes Kaido
Pommes Hokka
Kaido fritter
Hokka fritter

Så tror jeg alligevel det klinger bedst med Hokka Fritter!

Jeg har virkelig fået øjnene op for græskar og det her må være en af mine favoritter til dato!
Sprøde på ydersiden, bløde på indersiden og med en helt fantastisk smag.
Jeg er absolut fan!

Har du endnu ikke kastet dig ud i madlavning med græskar, så er bagte hokkaido stave (Hokkaido fritter om man vil) et godt sted at starte!


Hokka fritter HokkaFritter

1 hokkaido  græskar (ca. 600g. i skrællet vægt)
2 spsk jomfru oliven olie
Groft salt

  • Hokkaidoen deles på midten og  indmaden skrabes ud med en ske
  • Det halve græskar deles yderligere som halve og kvarte stykker
  • Nu skæres tynde stave af græskaret
  • Læge stavene i en pose sammen med olie og groft salt – bland det godt
  • Fordel græskarstykkerne ud på bagepladen og bag i ovnen ved 200º i 40-45 minutter
  • Husk at vende ind imellem
  • Serveres som pommes frites

 

Leave a Reply