Tapas Night: Fyldte Champignon

Lørdag aften: Tapas Night! Det burde næsten være en lørdagstradition, for mums hvor er det lækkert.image

Man får en varieret kost og man får prøvet en masse nyt! Jeg kan ikke finde noget dårligt ved sådan en menu!

Jeg mødte tapasbordet første gang, da jeg boede i England i 2011. Det var en fantastisk oplevelse, jeg var fan med det samme! Men så har jeg ikke rigtig fået det siden! Og det skal der laves om på. Så jeg skrev en masse ideer ned på post it sedler og så gik jeg ellers i køkkenet.

her får I lidt inspiration til én af retterne!


Fyldte Champignon Fyldte Champignon
(6 stk)

6 stk champignon
lidt rå løg
lidt frossen persille
1 spsk. philadelphia
lidt skinke strimler
salsa

  • Skyl champignon og skær roden fra
  • Kom en lille klat salsa i bunden af hver champignon
  • Drys lidt skinke oven på
  • Blend løg, persille og philadelphia til en cremet topping og put ovenpå
  • Bages i ovnen ved 200 grader i 20 minutter

Egner sig godt som tilbehør til grillaftenen, tapasaftenen eller som en lille appetizer!

Andre serveringsforslag:

  • Fyld svampene op med pikantost (ca. 1 tsk. pr. svamp)
  • Fyld svampene op med revet ost – f.eks. cheddar
  • Rør 100 g. neutral smørreost sammen med 1 tsk. sur/sød chili (OBS: ikke low carb)

Leave a Reply