Glutenfri pølsehorn i madpakken? Ja tak!

Fredag, fri klokken 15.00! Weekend.. Det skal da fejres med noget lækkert i madpakken!

Jeg kan godt lide pølsehorn. De smager godt og de er nemme at have med på tur eller i madpakken. Men jeg har ikke fundet nogle opskrifter der har duet. Sidste gang jeg forsøgte mig med projektet måtte jeg smide hele pladen ud. Det var med kokos i “dejen” og lad mig bare afsløre at kokos og pølser ikke spillet godt sammen.

Men så faldt jeg over en opskrift på noget andet brød med sesammel og tænkte at her var måske en mulighed. En idé tog form og så skulle der bages.

De blev meget bedre end sidste gang. Dejligt luftige og med en lækker smag. ENDELIG! Dejen var nem at arbejde med og tidsmæssigt var det også overkommeligt. Bonus!

En godt madpakke værdig 😉


Pølsehorn  Pølsehorn
(8-10 stk)

2 æg
3 spsk. skyr
1 spsk. smeltet smør
1 ½ dl. affedtet sesammel
1 dl. pofiber
1 ½ spsk. Fiber Husk
1 tsk. salt
1 ½ tsk. bagepulver

  • Æg, skyr og smør røres sammen i en skål
  • De tørre ingredienser røres i lidt ad gang (i ovenstående rækkefølge)
  • Lad hvile i 10-15 minutter
  • Tag en lille klum dej og rul den til en pølse og tryk den derefter flad – placeres på bagepladen
    Hvis dejen klistrer eller smuldrer, så kom lidt vand på fingrene, så er dejen meget nemmere at arbejde med
  • Når alt dejen er brugt, ligges pølserne ovenpå.
  • Rul dejen om pølserne (Husk tippet med de lettere våde fingre/hænder)
  • Stilles i den forvarmede ovn på 200º i ca. 15 minutter

Nydes lune eller kolde i madpakken!

 

Leave a Reply