Utraditionel Pizza i muffinform: Pizza Muffins

Så blev det atter hverdag, og julestemningen fra igår er forduftet.

Det var helt mørkt da vækkeuret ringede imorges, så det var ikke fordi jeg havde lyst til at hoppe ud af sengen i morges. Men op kom man da, afsted og så igang. Heldigvis har jeg kun haft søde og arbejdsivrige elever i dag, så det hjælper da lidt på energiniveauet.

Madpakken laver jeg altid i forvejen – jeg skal helst ligge under dynen så længe som muligt om morgenen! I dag var det med en rest fra tapasaftenen i lørdags – nemlig pizzamuffins!

Det var første gang jeg lavede pizzamuffins og for første gang siden jeg droppede brød og gluten, har jeg fremstillet noget der var ret tæt på originalen!

Disse pizzaer er super nemme at lave – kræver et par special ingredienser, men når først man har dem i skabene, så er det let som en leg.


Pizza Muffins med ost og skinke Pizza Muffins
(5-6 stk.)

1 æg
1 dl. mælk ell. vand
1 tsk bagpulver
1 tsk. salt
2 spsk. pofiber
4 spsk. sesammel
1 spsk Fiber Husk

  • Æg, væske, bagepulver og salt røres sammen i en skål
  • Tilsæt melet og rør godt

1 dl. revet ost
100 g. skinkestrimler
1 spsk oregano

  • Alle ingredienserne røres sammen i en skål
  • Fyldet hældes over i melblandingen og det hele røres godt sammen
  • Hæld massen over i muffinsforme
  • Pynt evt. med pepperoni eller coctailpølser
  • Bages i ca. 15 minutter i en forvarmet ovn ved 200º

2 Comments

Leave a Reply