Sprøde kyllingelår til madpakken!

Salat og kød – mere skal der ikke til, før man har en lækker madpakke!

Jeg er især vild med kolde, krydrede kyllingelår!
Det kræver ikke de vilde køkkenkundskaber og det passer sig selv! Det største arbejde er når lårene skal lægges på pladen og tages af igen! Og så selvfølgelig når man skal pakke låret ind i sølvpapir!

Så dagens blogindlæg er ikke så meget en opskrift, som det er en god idé, til den måske ellers trivielle madpakke!

Lav evt. en lækker hvidkålsalat og spis ved siden af.
Prøv f.eks. denne med friske jordbær og feta.


Sprøde kyllingelår Sprøde Kyllingelår

Kyllingelår
Salt, Peber

  • Tag kyllingelåret op af fryseren
  • Læg det på bagepladen (med bagepapir) – sæt i den kolde ovn
  • Drys med salt og peber
  • Tænd ovnen
  • Lad bage i 50 min ved 200º
  • Alt efter størrelsen, skal det evt. have yderligere 10 minutter ved 225º

Passer sig selv i ovnen og vupti! En lækker og nem frokost eller madpakke

Leave a Reply