Dobbelt op på æg og bacon muffins

Okay, så denne morgenmads idé er efterhånden set mange gange på nettet! Men det gør den bestemt ikke mindre lækker!

Som jeg ser det, så kan disse æg og bacon muffins laves på to måder. Enten med hele æg, slået ud i bacon “skålen” eller som sammenpiskede æg. Personligt er jeg ikke så vild med æggeblommen og derfor foretrækker jeg den sammenpiskede version – min kæreste derimod nyder gerne versionen med det hele æg. Sådan er man jo så forskellige.

Derfor får I i dag to versioner af den samme opskrift..


Muffin af æg og bacon Æg og bacon muffin
(1 stk)

2 stk bacon
1 æg
Salt og Peber

  • Tænd ovnen på 180º
  • Dæk bunden af en muffinform med 1 stk sammenfoldet bacon
  • Brug det andet stykke bacon til at dække kanten

Nu skal æggene tilsættes

  1. Slå et æg direkte ned i den bacon beklædte muffinform og krydr med salt og peber på toppen
  2. Slå et æg ud i en skål, krydr med salt og peber, pisk godt med en gaffel og hæld æggemassen ned i den baconbeklædte form.
  • Sættes i den varme ovn i ca. 20 minutter
  • Skal nydes lune – velbekomme

TIP: Server f.eks. med gnavegrønt eller som supplement til et brunch bordet.

1 Comment

Leave a Reply