Grillet aubergine m. mexicansk krydderi




Er det kun mig, der bliver glad i låget, ved duften af grill?
Man får jo ikke bare forårsfornemmelser, men der går helt sommer i humøret. Det er fantastisk.

Det kan vel næppe komme bag på nogen, at vi hjemme hos os, med solens komme, er gået all in på grillsæsonen (selvom det kun er marts) .. For sikke nogle skønne forårsdage vi har haft på det sidste.
Og vi er ikke de eneste. Igår var stort set alle naboerne på altanen med grill, kød og grønt. Vi har da også luret lidt på, hvad de andre spiser, og der er da kommet et par nye ideer til allerede.

Vi havde taget en lækker svinemørbrad op af fryseren, og lagt i en marinade inden den kom på grillen. Hold da op den var god! Hertil spiste vi en frisk salat og nogle skiver grillet aubergine!

Aubergine på grillen er ellers ikke helt nyt for os, men som altid havde jeg en meget skeptisk kæreste med på sidelinjen! Men det blev godt – ja faktisk blev det total lækkert, men det havde jeg jo også regnet med.

Måske du husker de lækre, grillede auberginer med parmesan? De var nemlig også helt fantastiske.

Jeg elsker simpelthen tilbehør, der ikke tager en evighed at tilberede!


Grillet aubergine

1 stk. aubergine
4 spsk. olie
2 tsk. mexicansk krydderi

  • Auberginen skylles og toppen skæres af
  • Auberginen deles på midten, og skæres i tynde skiver
  • Olie og krydderi blandes sammen i en skål, og pensles på begge sider af aubergine skiverne
  • Læg skiverne på grillen (eller en grillpande) og grill 2-3 min på hver side

Serveres som tilbehør til en salat eller diverse grillet kød. 

Velbekomme…

 

Leave a Reply