Sukker- og glutenfrie dessertpandekager

Ingen appetit, træt og lækkersulten. Jeg hader at være syg!

Det er en af de der dage, hvor man stikker hovedet ind i køleskabet, trækker på skuldrene og hopper ind under dynen igen. Efter et kvarters tid gentages proceduren.

Jeg har atter kastet mig ud i et forsøg med pandekager. Og uhmmenumme – de blev faktisk rigtig gode og var nemme at arbejde med.

Lækkert med lidt sødt, på en sådan dag.

Uden hvedemel og uden tilsat sukker – hurtige og lave og med en rigtig pandekage konsistens.


Dessertpandekager Dessert Pandekager
(2-3 stk)

80 g. philadelphia neutral flødeost
3 stk Æg
3 spsk Sukrin Gold
2 spsk Mandelmel

  • Hæld ingredienserne i en skål og pisk godt med elpiskeren
  • Når dejen er jævn er de klar til stegning (jeg steger i smør)
  • Brug ca. 1 dl. dej pr. pandekage – når den bliver gylden i kanten er det tid til at vende.

Serveringsforslag:

  • Knæk et stykke chokolade (70%) i mindre stykker og lig det langs kanten. Rul pandekagen og lad chokoladen smelte. Spises sammen med friske bær!
  • Lav chokolademousse med enten banan eller avocado og put inden i rullen – uhhm

Leave a Reply