Kylling i paprika-rødbede flødesauce

kylling-paprika-rodbede01


Så er der mad til de travle hverdage!

Denne skønne ret kræver blot fem ingredienser og kan laves på under 20 minutter. Jo jo – den er skam god nok! Og ikke nok med at det er nemt at lave – det smager også helt fantastisk. Faktisk minder retten mig om én, jeg altid bestilte på en indisk restaurant, nogle år tilbage. Mums!

Har man ikke lige 20 minutter til at lave mad, så er retten også yderst velegnet at bruge, hvis man foodprepper. (læs mere om foodprep her) Opbevar saucen i en skål for sig selv, riv blomkålsrisene og opbevar i en anden skål og bom! Så er der microwave-dinner uden tvivlsomme råvarer!

Det er da smart!

Saucen kan også opbevares i fryseren, hvis man tænker længere ud i fremtiden! (Men blomkålsrisene ville jeg nok foretrække friske!)

God fornøjelse, og velbekomme!


kylling-paprika-rodbede01Kylling i paprika-rødbede flødesauce

450 g. kyllingbrystfilet
1 spsk. olie
2 tsk. rosen paprika
150 g. rødbede (1-2 stk)
250 ml. fløde (madlavningsfløde kan også bruges)

  • Olien varmes op i en wok
  • Kyllingen skæres ud i små, mundrette stykker
  • Når olien er varm hældes kyllingestykkerne og paprika heri
  • Lad stege til kyllingen er færdig
  • Rødbeden rives på den fine side af rivejernet og puttes i wokken
  • Tilsæt sauce og lad retten simre i 5-10 minutter

Server med kolde blomkålsris (blomkål revet på den grove side af rivejernet)
Pynt evt. med bambusskud, ananas og basilikumsblade

kylling-paprika-rodbede03

kylling-paprika-rodbede01

Leave a Reply