Hakkebøf med bløde løg og spejlæg




Hos os er det ofte sådan, at menuen er planlagt, ingredienserne er fundet frem og det eneste man egentligt skal er at tilberede maden. Og så er der bare de dage, hvor man egentligt slet ikke har lyst til menuen alligevel.

Idag var sådan en dag.

Heldigvis var alternativet ganske lækkert (og jeg manglede slet ikke mit rugbrød!)


Hakkebøf med bløde løg og spejlæg Hakkebøf m. spejlæg

150-200 g. oksekød (pr. person)
1 æg (pr. person)

bløde løg til 4 personer

2 store løg
1 rødløg
1 porre
6 champignon

  • Del kødet i passende størrelser og form med hænderne
  • Krydr bøffen med salt, peber og allround krydderi
  • Læg bøfferne på panden og steg ved medium varme
  • Imens bøfferne steger, snittes grøntsagerne (champignon i skiver og løg/porrer i ringe)
  • Når bøfferne er færdige tages de af panden og løgene steges i fedtet fra kødet til de bliver brunlige
  • Når løgene er færdige placeres de oven på bøfferne
  • Skyl panden og slå æg ud til spejlæg

Velbekomme!

Tip: Serveres evt. sammen med et stykke friskbagt stenalderbrød med smør.

Hakkebøf m. spejlæg

Leave a Reply