Grillet aubergine med parmesan

Aubergine




Skal du lige nå en sidste grillaften, inden koldere dage atter indtræffer? Så får I her serveret opskriften på noget super lækkert tilbehør, nemlig grille aubergine!

Det lyder måske en anelse kedeligt, men tro mig… Det er det ikke! Det er faktisk mega godt!

Hvad end du har nye, friske og lækre auberginer i grøntsagsskuffen, eller nogle kedelige, rynkede nogle liggende, så kan du lave dette skønne traktement! Det er super nemt at lave, så tid er ikke en undskyldning for ikke at prøve denne skønne mundfuld.

Vild med grillet grønt? Så prøv også disse skønne squachetta, der er en lækker kombination af grillet squash, toppet med tomat og hvidløg!


AubergineGrillet aubergine m. parmesan

1 aubergine
2 spsk. olie*
½ tsk. groft salt
1 tsk. allroundkrydderi

*Jeg bruger jordnøddeolie, men en anden varmeberegnet olie kan også bruges

Serveres med parmesan, tomat og basilikumblade (evt. lidt salsa)

  • Auberginen skylles og skæres i relativt tykke skiver (ca. 1 cm.)
  • Put skiverne i en skål og hæld olie samt krydderier over
  • Vend det godt sammen
  • Læg skiverne på en varm grill et par minutter, til de får “grill-striber” på begge sider
  • Fordel de grillede auberginer på et fad og pynt med lidt tomat og basilikum på toppen
  • Drys lidt revet parmesan over
  • Serveres evt. med lidt salsa ved siden

Voilá – perfekt tilbehør til ko, gris og ko…
Se alle grill-opskrifterne på dette link.

Aubergine

Leave a Reply