Avocado æggesalat




Æggesalat er an all-time frokost favorit! Og efter jeg fandt ud af hvor nemt det er at lave selv, køber jeg det aldrig igen! Okay – man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig! Men I ved hvad jeg mener…

Og når nu man er igang med at eksperimentere, kan man jo ligeså godt gå linen ud og lave alverdens forskellige æggesalat-forsøg!

Før påske lavede jeg denne lækre, djævleske æggesalat, der smager af lidt mere end en almindelig æggesalat!
I denne uge blev det til en æggecado-salat med most avocado i æggesalaten! Den nye version er mere mild i smagen, men er du vild med avocado, er den her udgave lige noget for dig! Jeg grovåd virkelig af denne lækre frokostsalat.


Avocado EggsaladAvocado æggesalat

2 hårdkogte æg
1 avocado
2 spsk. græsk yoghurt
lille spsk. mayonaise
½ tsk. salt og peber
1 spsk. citronsaft

evt. purløg til pynt

  • Æggene koges i 10 minutter
  • Hæld koldt vand i gryden og lad æggene nedkøle helt
  • Pil æggene
  • Æggene deles på begge led i æggedeleren og puttes på en tallerken
  • Avocadoen moses med en gaffel og blandes sammen med æggene
  • Græsk yoghurt, mayonaise og krydderier vendes forsigtigt sammen med æggemassen
  • Put æggesalaten i den ønskede skål
  • Serveres med lidt purløg på toppen

Tip: Æggesalaten kan sagtens laves et par timer i forvejen, og stilles på køl i en lukket beholder

Eggsalad

Avocado Eggsalad

Leave a Reply